Podrumarov Dnevnik

Knjiga je naziva „Podrumarov Dnevnik“ sa preko 200 str. velikog A4 formata pisanog dijela i dodatno 50-tak za vaše korištenje evidencija, izračuna, te samostalnog ocjenjivanja vina. (252 str.)
Dio iz sadržaja; Dnevnik rada, Kalendari 2015-2017., Evidencija rada u podrumu i po bačvama, Priprema vina, čistoća rada, berba, rad sa refraktometrom-greške, postupak proizvodnje, ostatak šećera-greške izračuna, analiza vina, dodatne evidencije, Sumporenje vina-tablica, hladna stabilizacija, sniženje kiselina, filtracija-tablica, buteljiranje, čepljenje, etikete, samostalno ocjenjivanje, protokol ocjenjivanja, postupak, bistroća, boja, intenzitet mirisa, iskrenost mirisa, kvalitete mirisa, intenzitet okusa, iskrenost okusa, kvaliteta okusa, postojanost arome, opći dojam, O.I.V. edukacijski set za samostalno ocjenjivanje vina prije izložbe, vjerodostojnost ocjenjivanja i ocjenjivača, organizacija ocjenjivanja …+ dodatak za kopiranje i izrezivanje te daljnje osobno korištenje.
Udruga vinogradara i vinara „Škaf“ Križ jedan je od Sponzora koji su mi pomogli da kroz udrugu
„e-vinarstvo“ promoviram knjigu i da dalje o istome obavijestim javnost kroz ove i buduće letke. Sponzori su i Grad Čazma, te poduzeće PA-VIN d.o.o. Jastrebarsko.
„PODRUMAROV DNEVNIK“
-Knjiga/priručnik korisnog sadržaja, izračuna, primjera i vođenja evidencija, te samostalnog upoznavanja sa ocjenjivanjem vina
-Jedina knjiga po kojoj smijete pisati, podcrtavati, bilježiti i upisivati sve svoje radnje u podrumu
-Knjiga velikog formata sa preko 200 pisanih str. u vrijednosti „kanistra“ vašeg kvalitetnog vina! :)
-Jedina knjiga koja ima predviđeni dio za slobodno kopiranje i izrezivanje, te daljnje osobno korištenje
-Knjiga koja omogućuje da primjenom samo nekih objašnjenja, postupaka i izračuna kod pripreme vina osigurate više bodova na ocjenjivanjima i osvajanje bar jednu više kategoriju diplome
-Nabavite ovaj novi priručnik i postanite pokretač inicijative za pravilni sustav ocjenjivanja vašeg vina i vina kolega proizvođača u vašem kraju
-Podrumarov Dnevnik omogućuje svu evidenciju po datumu (kalendarski) i po bačvama vina za svaku posebno po priloženim tablicama
-Sadrži postupak izrade priručne analize vine i evidenciju iste
-Organizirajte svoja druženja i ocjenjivanje vina, te izložbu po priloženom protokolu
-Zajednički sa članovima udruga ili sa prijateljima „prođite“ O.I.V. edukacijski set koji je sastavni dio priručnika
Jedan od načina dolaska do knjige PODRUMAROV DNEVNIK;
1.- nazvati nakladnika-tiskaru Redak d.o.o. Split na 021-544-257 i naručiti, te im ostaviti svoju adresu za dostavu i plaćanje po primitku knjige.
2.- samostalno ispuniti narudžbu preko interneta na adresi i stranici Webknjižare, te platiti internetom ili uplatnicom ili pouzećem (po izboru).  webknjizara.hr
3.- poslati svoje podatke meni, Jovica Nikšić, kao autoru. Isto će vam doći knjiga doma kada i plaćate dostavljaču, poštaru ili djelatniku za dostave. Poslati mi svoje podatke jnixic@gmail.com ili nazvati na; 092-245-2069.
4.- samostalno ispuniti uplatnicu, te uplatiti ukupni iznos sa pakiranjem, poštarinom i dostavom (224,80 kn). Uplata na Redak d.o.o., Iločka 19, Split, IBAN HR402360000-1102052540, Opis:knjiga Podrumarov Dnevnik
5.- Udruge vinogradara ili drugi mogu naručiti veći broj knjiga, ali prije mogu tražiti Ponudu za uplatu sa nekim popustom ovisno o broju naručenih knjiga (20 i više). Nazvati Redak d.o.o. 021-544-257  i  zatražiti ponudu po kojoj ćete izvršiti uplatu. Dostava paketa je na vašu adresu po uplati dogovorenog iznosa.
Više informacija na www.e-vinarstvo.com i facebook profilu Podrumarov Dnevnik i e-vinarstvo.

Knjiga je naziva „Podrumarov Dnevnik“ sa preko 200 str. velikog A4 formata pisanog dijela i dodatno 50-tak za vaše korištenje evidencija, izračuna, te samostalnog ocjenjivanja vina. (252 str.) Dio iz sadržaja; Dnevnik rada, Kalendari 2015-2017., Evidencija rada u podrumu i po bačvama, Priprema vina, čistoća rada, berba, rad sa refraktometrom-greške, postupak proizvodnje, ostatak šećera-greške izračuna, analiza vina, dodatne evidencije, Sumporenje vina-tablica, hladna stabilizacija, sniženje kiselina, filtracija-tablica, buteljiranje, čepljenje, etikete, samostalno ocjenjivanje, protokol ocjenjivanja, postupak, bistroća, boja, intenzitet mirisa, iskrenost mirisa, kvalitete mirisa, intenzitet okusa, iskrenost okusa, kvaliteta okusa, postojanost arome, opći dojam, O.I.V. edukacijski set za samostalno ocjenjivanje vina prije izložbe, vjerodostojnost ocjenjivanja i ocjenjivača, organizacija ocjenjivanja …+ dodatak za kopiranje i izrezivanje te daljnje osobno korištenje.Udruga vinogradara i vinara „Škaf“ Križ jedan je od Sponzora koji su mi pomogli da kroz udrugu„e-vinarstvo“ promoviram knjigu i da dalje o istome obavijestim javnost kroz ove i buduće letke. Sponzori su i Grad Čazma, te poduzeće PA-VIN d.o.o. Jastrebarsko.

„PODRUMAROV DNEVNIK“
-Knjiga/priručnik korisnog sadržaja, izračuna, primjera i vođenja evidencija, te samostalnog upoznavanja sa ocjenjivanjem vina-Jedina knjiga po kojoj smijete pisati, podcrtavati, bilježiti i upisivati sve svoje radnje u podrumu-Knjiga velikog formata sa preko 200 pisanih str. u vrijednosti „kanistra“ vašeg kvalitetnog vina! :) -Jedina knjiga koja ima predviđeni dio za slobodno kopiranje i izrezivanje, te daljnje osobno korištenje-Knjiga koja omogućuje da primjenom samo nekih objašnjenja, postupaka i izračuna kod pripreme vina osigurate više bodova na ocjenjivanjima i osvajanje bar jednu više kategoriju diplome-Nabavite ovaj novi priručnik i postanite pokretač inicijative za pravilni sustav ocjenjivanja vašeg vina i vina kolega proizvođača u vašem kraju-Podrumarov Dnevnik omogućuje svu evidenciju po datumu (kalendarski) i po bačvama vina za svaku posebno po priloženim tablicama-Sadrži postupak izrade priručne analize vine i evidenciju iste-Organizirajte svoja druženja i ocjenjivanje vina, te izložbu po priloženom protokolu-Zajednički sa članovima udruga ili sa prijateljima „prođite“ O.I.V. edukacijski set koji je sastavni dio priručnika
Jedan od načina dolaska do knjige PODRUMAROV DNEVNIK;1.- nazvati nakladnika-tiskaru Redak d.o.o. Split na 021-544-257 i naručiti, te im ostaviti svoju adresu za dostavu i plaćanje po primitku knjige.2.- samostalno ispuniti narudžbu preko interneta na adresi i stranici Webknjižare, te platiti internetom ili uplatnicom ili pouzećem (po izboru).  webknjizara.hr   3.- poslati svoje podatke meni, Jovica Nikšić, kao autoru. Isto će vam doći knjiga doma kada i plaćate dostavljaču, poštaru ili djelatniku za dostave. Poslati mi svoje podatke jnixic@gmail.com ili nazvati na; 092-245-2069.4.- samostalno ispuniti uplatnicu, te uplatiti ukupni iznos sa pakiranjem, poštarinom i dostavom (224,80 kn). Uplata na Redak d.o.o., Iločka 19, Split, IBAN HR402360000-1102052540, Opis:knjiga Podrumarov Dnevnik5.- Udruge vinogradara ili drugi mogu naručiti veći broj knjiga, ali prije mogu tražiti Ponudu za uplatu sa nekim popustom ovisno o broju naručenih knjiga (20 i više). Nazvati Redak d.o.o. 021-544-257  i  zatražiti ponudu po kojoj ćete izvršiti uplatu. Dostava paketa je na vašu adresu po uplati dogovorenog iznosa.
Više informacija na www.e-vinarstvo.com i facebook profilu Podrumarov Dnevnik i e-vinarstvo.



Comments are closed.